Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzel başta olmak üzere Esnaf Odalar Birliği, Kredi kefalet Kooperatifi ve Oda başkanlarından oluşan bir heyet Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketini (OEDAŞ) Ziyaret etti.

Birlik Başkanı Ekrem Birsen, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er, Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi Genel Müdürü Muzaffer Yalçın ile makamında bir araya geldi. Eskişehir’de faaliyet gösteren elektrikçi esnafının sorun ve taleplerinin masaya yatırıldığı ziyarette oda başkanı Cafer Adıgüzel, “Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketiyle sürekli diyalog içersindeyiz. Sektörümüzdeki bazı proje ve tesisat ve muayene işlerinin Dünyada Covit 19 Salgını pandemesi nedeniyle Oedaştaki Personelin bir kısmı evde dönüşümlü olarak çalışmaları nedeniyle işlerdeki gecikmenin aza indirildiğini belirti. Üyelerimizin hak, hukuk ve menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımız Yönetim olarak devam etmekte. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili müdürlüklerle görüşmelerimiz devam etmektedir. Yaptığımız son ziyarette de genel müdürümüz Yalçın’a üyelerimizin sorunlarını sıkıntılarını ve taleplerini aktardık. Üyelerimizin Hak , Hukuk ve Menfaatleri doğrultusunda Oda yönetim kurulumuz, Esnaf Odalar Birliği yönetim kurulu , Esnaf Kredi kefalet kooperatifi yönetimi üyelerimizin  Maddi ve manevi olarak bu güne kadar hep yanlarında olmuş ve desteklemiş bundan sonrada hep yanlarında olacaklarını belirttiler.

Ayrıca sayın Muzaffer Yalçın ve Oedaş işletme müdürü Sayın Ahmet Tahir Ergen 5 ili kapsayan Eskişehir , Bilecik  , Afyon, Kütühya ve Uşak olmak üzere İlçe ve Mahallelerdeki Elektrik Dağıtım Şebekesindeki arızaları anında tespit edip kısa sürede arızanın giderilmesi olanağı sağlayan bu sistem Türkiyede sayılı iller arasında bulunmaktadır.Biz Elektrikçiler odası olarak Sayın Muzaffer Yalçın ve ekibine bizleri aydınlattıkları ve bilgilendirdikleri ve sorunlarımızı dinledikleri için kendilerine çok teşekkür ederiz."

Editör: TE Bilişim