Deneyimli siyasetçi, 57’nci dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Yaşar Okuyan’ı makamında ağırlayan Büyükerşen, Sayın Okuyan’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne önemli hizmetleri olduğunu belirterek, nazik ziyareti için kendisine teşekkür etti.

2007 yılında her partiden önceki dönemlerde bakanların, milletvekillerinin ve akademisyenlerin içinde bulunduğu Temiz Seçim Platformu kurduklarını belirten Yaşar Okuyan, platform olarak başarılı olan, başarılı olacaklarına inandıkları belediye başkan ve adaylarına destek ziyaretlerinde bulunduklarını ifade ederek, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Okuyan, beka konusundaki tartışmaları, “Beka tartışması baştan beri Sayın Cumhurbaşkanı tarafından bana göre şuan içinde bulunduğu zorluğu ve önümüzdeki seçimlerin sonuçlarını kendisi açısından başarısız gördüğünden dikkatleri başka bir tarafa çekmek için ortaya atıldı. Sayın Devlet Bahçeli ile Sayın Tayyip Erdoğan’ın kendi bekalarının tartışmasıdır. Koltuk bekasıdır. Ülkenin beka tartışması yoktur” şeklinde yanıtladı.

Eskişehir’i çok sevdiğini belirten Yaşar Okuyan, “5 yıl önce söylediğim gibi emekli olunca Eskişehir’e yerleşeceğim. Şuan resmen emekliyim ama fiilen çalışmalarımı sürdürüyorum. Fiilen emekli olduğumda inşallah Sayın Büyükerşen’in şehir yaptığı Eskişehir’e yerleşeceğim” dedi.

Editör: TE Bilişim