19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayram dolayısıyla Emirdağlılar Sosyal Dayanışma Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen kutlama kahvaltısında Gençlik Kurulu bir araya geldi.
Gençlik Kurulu kahvaltılı kutlaması gençlikten sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kökten’in açılış konuşması ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Program vakfın çalışmaları hakkında Başkan Vekili Ayhan Türkseven bilgi verdi. Emirdağlı gençler adına Av. Tevfik Yıldırım da programda bir konuşma yaparak “Gençlik olarak kültürel değerlerimize sahip çıkacağız, birlik beraberlik içinde hep birlikte vakfımızın çatısı altında toplanmaktan ve bizleri böyle önemli bir günde verdiğiniz önem ve davetten dolayı teşekkür ederiz” dedi. 
Emirdağlılar Vakfı Gençlik Kurulu kutlaması yörenin kültürel değerlerinden Goşalaşma, Fikret Akın ve Hamza Halaç tarafından sunuldu.
Gençlik kurulu kutlaması Emirdağlılar Vakfı Başkanı H. Murat Kahya’nın konuşması ile devam etti. Başkan Kahya şunları söyledi;  “24 Mayıs 1935’te ilki yapılan bayramımızın 98. Yılını Emirdağlılar Vakfı olarak Gençlik Kurulumuzla birlikte kutlamanın gururu içindeyiz. Vakfımızın çalışmalarında gençlerimizle birlikte  yol almaktan çok onur duyuyorum. Kültürümüzü, birlik beraber duygularımızı hep birlikte ileriye taşımanın  mutluluğunu yaşıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyorum.”
Gençlik Kurulu kutlaması  pasta kesiminin ardından gençlik kurulu yönetiminin belirlenmesi ile  sona erdi.
 
Editör: TE Bilişim