Eskişehir Emlakçıları Dayanışma Derneği kuruldu. Deliklitaş Mahallesi Deliklitaş Caddesinde bulunan derneğin açılışına Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ve çok sayıda emlakçı katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Güler, “Böyle yapılanmaların, birlikte olmanın önemine her zaman değinmişimdir. O yüzden bu açılışa da koşa koşa geldim. Eskişehir’in yapılanmasına ve emlak sektörünün daha derli toplu yönetilmesine katkı sağlayacak bir yapı oluşmuş oldu. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Şehrimize ve camialarına hayırlı olsun” dedi.  

Eskişehir Emlakçıları Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Büyükarslan, “Eskişehir’deki büyük kaosun içinden çıkmaya çalıştık. Bu durgunlukta piyasayı hareketlendirmek amacıyla derneğimizi kurduk. Bir araya gelerek kendimize ve mesleğimize can katmayı amaçlıyoruz. Şu anda yaklaşık 152 üyemiz var. Eskişehir’de bine yakın emlakçı meslektaşımız var. Herkesi bir arada görmek istiyoruz. Kimsenin birbirine dargınlığı olmasın, bir arada olalım istiyoruz. Derneğimizin amacı da tam olarak bu” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim