Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, engelli bireyler ile bir araya gelmeye devam ederken, “Tepebaşı Belediyesi olarak engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak amacı ile çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de yaşayan engelli bireyler ile temaslarını aralıksız biçimde sürdürüyor.

Başkan Ataç, son olarak işitme engelli bireyler Şükran ve Mert Özbilenler ile engelli müzik eğitmeni Kerem Avşalak ile makamında bir araya geldi. Başkan Ataç’ı ilk olarak ziyaret eden işitme engelli Şükran ve Mert Özbilenler, kendisine her zaman engellilerin yanında ve destekçisi olduğu için teşekkür etti. Engelli bireylere yönelik hayata geçirdiği çalışmalardan dolayı tebriklerini ileten konukları, Ataç ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan Ataç’ın bir diğer misafiri ise, engelli müzik eğitmeni Kerem Avşalak oldu. Avşalak buluşma esnasında Ataç’a engelli çocuklara yönelik hayata geçirmeyi planladığı müzik eğitimi projesinden bahsetti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç da, konuklarına teşekkür ederek, “Tepebaşı Belediyesi olarak engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak amacı ile çalışmalarımız devam edecek. Hayata geçirdiğimiz projeler ile sosyal yaşamda daha fazla rol almalarını son derece önemli buluyorum. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı da misafirlerime teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim