Elazığ'daki depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Düzenlenen yardım kampanyalarına duyarsız kalmayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Eskişehir Ticaret Borsası birlikte hareket ederek  bölgeye bir kamyon yardım malzemesi gönderdi.

BÖLGEYE  BİR KAMYON YARDIM  GÖNDERİLDİ

Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına bir destek de Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) ve Eskişehir Ticaret Borsası'ndan (ETB) geldi.  EOSB ve ETB bölgeye katalitik soba ve tüpü, kuru gıda, çocuk bezi, çocuk maması ve hijyen malzemelerinden oluşan bir kamyon yardım malzemesi gönderdi.

EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli yaptığı açıklamada, "Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Eskişehir Ticaret Borsası olarak  kardeşlerimizin acılarına yardımcı olmak Bölgeye katalitik soba ve tüpü, kuru gıda, çocuk bezi, çocuk maması ve hijyen malzemelerinden oluşan bir kamyon yardım malzemesi gönderdik.  Allah bir daha böyle felaketlerle milletimizi karşılaştırmasın" dedi.

ETB Başkanı Ömer Zeydan ise, "Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem çok acı sonuçlar ortaya çıkardı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yaşanan deprem sonrası  ülkemiz seferber oldu. Biz de bu duruma kayıtsız kalamazdık. Eskişehir Organize Sanayi Bölgemiz ile birlikte bölgeye ihtiyaçlar doğrultusunda bir kamyon yardım malzemesi gönderdik" diye konuştu.   

Editör: TE Bilişim