Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla yemek programı düzenlendi. Öğretmenlere seslenen Başkan Küpeli, “Bu kurum sizlerle güzel. Bu kurum sizlerle başarıya ulaşacak” dedi.

Eskişehir Organize Sanayi Bölge (EOSB) Müdürlüğü tarafından Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Meslek Edindirme ve Geliştirme Merkezi’nde  (MEGEM) görev yapan öğretmenlere “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla yemek programı düzenlendi. Yemeğe EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva, Denetim Kurulu Üyeleri Hikmet Çetin ve Samet Özkaya, Bölge Müdürü Erhan Tatar, Okul Müdürü Rahmi Özyiğit, öğretmenler ve eşleri katıldı.

Eskişehir’in bir numarası olacak

“Sizleri seviyoruz” diyen Başkan Küpeli, “Bu kurum sizlerle güzel. Bu kurum sizlerle başarıya ulaşacak. Lütfen korkak olmayınız, çekinmeyiniz. Hayat korkakları sevmiyor. Bize bütün projelerinizi rahatlıkla sunabilirsiniz. Biz her türlü öneriye açığız. Bizler sizleri seviyoruz. Okulumuz sizlerle birlikte inşallah Eskişehir’in bir numarası olacak. Bunun da emareleri  gözükmeye başladı. İnşallah nice 24 Kasımları birlikte kutlarız” diye konuştu. 

Yemek sonrası öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.

Editör: TE Bilişim