Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Eskişehir’deki göçmen derneklerini de ziyaret eden Tekgöz, çok yakın ilgiyle karşılandı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın yaklaşan seçimleri öncesi yoğun bir çalışma dönemi geçiren Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, göçmen derneklerini de unutmadı. Erdoğan Tekgöz bu çerçevede Cihan Ertok başkanlığındaki Eskişehir Kuzey Kafkasya Kültür ve Dayanışma Derneği ile Av. Zihni Çalışkan başkanlığındaki Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün ziyaretine büyük ilgi gösteren dernek üyeleri, başarı dileklerini iletti. Ziyaretlerde, “Kendimi evimde gibi hissediyorum” diyen Erdoğan Tekgöz de göçmenlerin Eskişehir’in ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkısının büyük olduğunu, şehrin ayrılmaz parçası olduklarını ifade etti.

Bu toplulukları temsil eden derneklerin de oldukça aktif hareket ettiğinin altını çizen Tekgöz, projeleri hakkında bilgi verdi, yeni dönemde ETO’da sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerine açık olacakları mesajını verdi. Tekgöz, “İşletme sahibi üyelerinin sorunlarının çözümü noktasında STK’lar köprü vazifesi görecektir” dedi. Öte yandan Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova da Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ü seçim irtibat bürosunda ziyaret etti. Beraberindeki heyetle birlikte görüşmeye katılan Tambova; Tekgöz’e başarı dileklerini iletti.

Editör: TE Bilişim