Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), alt yapı çalışmalarında ileri teknolojiyle hizmet veriyor. GNSS Uydu Ölçüm Cihazının belirlediği koordinatlarla boru hatları hızla döşenirken, arızalar ise en kısa zamanda gideriliyor.
ESKİ Genel Müdürlüğü alt yapı çalışmalarında ileri teknolojiyi kullanarak, uydu ölçüm cihazlarıyla hizmet veriyor. ESKİ yetkilileri, yeni cihazlarla arızaların daha kısa zamanda giderildiğini belirttiler.
ESKİ ekipleri, Eskişehir’in hızla gelişen mahallelerinden olan Aşağısöğütönü’nde yapımına başlanan 1527 Bulvar’da alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. İçme suyu hattının döşendiği 1527 Bulvar’daki çalışmalar, harita mühendislerinin GNNS Uydu Ölçüm Cihazıyla belirlediği koordinatlarla gerçekleştiriliyor.
Uydudan belirlenen koordinatlarla kazı çalışmalarında alt yapıdaki diğer kurumların tesisatlarına herhangi bir zarar verilmiyor. 1527 Bulvar’daki çalışmalarda, planlarda yer alan sokakların 225’lik hdpe su boru bağlantıları, GNNS Uydu Ölçüm Cihazının verdiği bilgilerle gerçekleştiriliyor.                     
Tanımlanan koordinatlar ESKİ bilgi sistemine aktarılıyor. ESKİ ekipleri GNSS Uydu Ölçüm Cihazının belirlediği koordinatlarla, arızaları da en kısa zamanda gideriyor.
 
 
 
Editör: TE Bilişim