Eskişehir Barosu’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut Başkan Rıza Öztekin aday olmadığı seçimde Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Özgür Evren Kırdemir ve Mustafa Elagöz başkanlık içİn yarışıyor. Saat 10.00’da başlayan seçim heyecanı saatler 17.00’yi gösterdiğinde tamamlanacak ve sayım işlemi başlayacak.

Adaylardan Avukat Pınar Turhanoğlu Gücüyener güzel bir seçim atmosferinin olduğunu belirterek, “Seçim çok güzel, çok uyumlu bir ortamda geçiyor. Seçim sonunda kazananın Eskişehir Barosu’nun olmasını temenni ediyoruz” dedi.

KİM KAZANIRSA KAZANSIN

Avukat Mustafa Elagöz demokratik bir seçimin olduğunu belirterek, “Demokratik bir seçim oluyor. Eskişehir Barosu’na yakışan bir seçim gerçekleşiyor. Hangimiz kazanırsak kazanalım Eskişehir Barosu’na faydalı olmak için çalışacağız. Eskişehir Barosu kazansın diyoruz” diye konuştu.

EN İYİSİNE BAROMUZ KARAR VERECEK 

Bir diğer aday Avukat Özgür Evren Kırdemir ise, “Eskişehir’imize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.  Demokratik bir süreç tamamlandı. Akşamüstü sonuçla belli olacak. En iyisine baromuz karar verecektir” şeklinde konuştu

Editör: TE Bilişim