Ak Parti Eskişehir İl Başkanlığı önünde toplanan binlerce kişi darbeye karşı tepkilerini gösterdi. Cuma günü gerçekleşen darbe girişimi nedeniyle Türkiye’de milyonlarca insan demokrasiye sahip çıktı. Eskişehir’de de dünden buyana Ak Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nda nöbet devam ediyor. Sabah saatlerde azalan sayı akşam yeniden binlerce kişiye ulaştı. Çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayraklar ile Yunusemre Caddesi üzerinde bulunan parti binası önünde buluştu. Darbe karşıtı, Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan atan binlerce kişi adeta demokrasi şöleni yaşıyor. Kalabalığın dün olduğu gibi sabaha kadar dağılmaması bekleniyor.   
Bir konuşma yapan Ak Parti Odunpazarı Başkanı Volkan Doğan: “Allah’ın bereketi bu meydankilerin üzerinde olsun. Bir irade koymak için bu meydanda toplandık. Bugün buradan tarihi bir mesaj veriyoruz. Artık bu ülkede hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Hiçbirşey artık milletin iradesine karşı gelemeyecek. Hepinizden Allah razı olsun.”dedi.
Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar ise şunları söyledi; “Hain şer odakları yine sahneye çıktı. PKK, Daeş ile hiçbir farkı olmayan paralel yapı gerçek yüzünü bir kezdaha ortaya koydu. 15 Temmuz bzim için tarihi bir gündür. Ders alarak inşallah bu şer odakları def ederiz.  Bayrağımıza, başbakanımıza, cumhurbaşkanımıza sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum.”
 
Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ise şöyle konuştu; “Bu millete darbe yapamayacaksınız. Darbenin altında kalacaksınız. Biz ölmek için buradayız. Artık yapamayacaksınız. Bu millet meydanlarda. Birbirimize, vatanımıza sahip çıkıyoruz.   Tahriklere kapılmıyoruz, milletimize milli iradeye sahip çıkıyoruz.”
 
Editör: TE Bilişim