Özel İpek Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliğinin açılış töreni gerçekleşti. İsmet İnönü Caddesindeki polikinliğin açılışını Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve ETO Başkanı Metin Güler yaptı.

Özel İpek Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliğinde Ortodonti Uzmanı Dr. Dt. Burçin İpek, Periodontoloji Uzmanı Dr. Dt. Hanifi İpek, Pedrodonti Uzmanı Esra Ceren Tatlı, Diş Hekimi Dt. Sıla Solmaz hasta kabulüne başladı.

ESKİŞEHİR’İN İHTİYACINI KARŞILAYACAK

370 metrekare alanda 6 klinikten oluşan merkez hakkında bilgi veren Periodontoloji Uzmanı Dr. Dt. Hanifi İpek, “6 yıldır Doktorlar Caddesinde bulunan kliğiniğimizde hizmet veriyorduk. Burasının bize yetmemesi üzerine, Eskişehir’de böyle bir yere de ihtiyaç olduğu düşüncesi ile polikinliğimizi açtık. Uzman kadromuz ile hastalarımızın dişle ilgili baştan sona her türlü tedavisinin olabileceği bir polikinliği şehrimize kazandırıyoruz” dedi.

HER TÜRLÜ TEŞHİS VE TEDAVİ İMKANI VAR

Her türlü teşhis ve tedavinin yapılabilediğini ifade eden İpek, “Polikinliğimizde 6 kliniğimiz ve 3 adet röntgen cihazımız mevcut. Diş eti hastalıkları, ortodonti ve tel tedavisi, lokal anestezi altında yapılabilen gömülü 20 yaş cerrahisi, implant gibi operasyonlar yapılabiliyor. Çocuklar için pedrodonti uzmanımız var. Dolgu, kanal, protez, gibi genel diş hekimliği uygulamaları yapılıyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim