Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ederken, “İnsanlarımız, aldıkları eşitçe ve kaliteli hizmetin bilincinde. Bizlere duyulan güven ile Eskişehir için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Eskişehirlilerden gelen davetleri geri çevirmeyen Başkan Ataç, son olarak Uluönder Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Uluönder 26 Kıraathanesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Ataç, hem sohbet etti hem de belediye çalışmaları ve projelerine ilişkin bilgiler aktardı. Eskişehirliler ile her zaman bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Ataç, “Eskişehirli hemşehrilerimiz sağ olsunlar bizlerden teveccühlerini esirgemiyor. Vatandaşlarımızla her zaman ve ortamda bir araya gelmeye devam ediyoruz. Kentimizin kırsalından merkezine, tüm mahallelerinde rahatça buluşuyor, keyifle vakit geçirebiliyoruz. Karşılaştığımız sıcaklık, Tepebaşı Belediyesi’nin hizmetlerini kaliteli ve eşitçe ulaştırmasından kaynaklı. İnsanlarımız aldıkları hizmetin farkında, bizleri takdir ediyor, güven duyuyor. Bunu görmek beni de elbette çok mutlu ediyor. Yıllara dayanan karşılıklı güven duygusu ile Eskişehir için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Ataç buluşmaya katılan vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirirken, Tepebaşı Şamata Alışveriş Merkezi’ni de ziyaret ederek bol kazançlar diledi. Başkan Ataç ile bir araya gelen vatandaşlar da gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü memnuniyetlerini iletti.

Editör: TE Bilişim