Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sezer, genç üyeler ile buluşmasında şehrin dinamik potansiyelinin büyük işler başarmak için yeterli olduğunu kaydetti.

ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ve üyeleriyle beraber yapılan sohbetli toplantıda, Eskişehir’in ticari ve ekonomik kalkınması adına hazırlanan projeler ve fikirler istişare edildi.

“Hep beraber” sloganı ile yola çıkan Ayhan Sezer, gerçekleşen buluşmada şehir ticaretinin günümüz koşullarına ayak uyduran, çağı yakalayan ve geleceği hazırlayan projelerle rekabet eder duruma gelebileceğini söyledi. Sezer; “Yeter ki ‘Hep Beraber’ olalım, yeter ki fikirlerimizi bir araya getirelim. Bu şehir için ortak düşünelim; ortak kararlar verebilelim. Bu düşünce konsorsiyumunu oluşturmak asıl hedeflerimiz arasında. Bu yüzden ‘Hep Beraber’ diyerek yola çıktık” dedi.

Yeniçağın gerekliliklerine göre şehrin enerjisini yeniden ortaya çıkaracaklarını, bu hedef doğrultusunda gençlere de önemli görevler düştüğünü hatırlatan Sezer; “Bizim gençlere olan inancımızı zaten Eskişehir kamuoyu yakından biliyor. ESGİAD’ımıza üye gençlerimizle de yürümek, yol almak istiyoruz. Gençlerimizin ekonomik hayat içerisindeki sorunlarının neler olduğunu da, bu sorunların nasıl çözüleceği de biliyoruz” ifadelerini kullandı.

PROJELER BEĞENİLDİ

Yapılan kahvaltılı buluşmada, ETO Başkanı olması durumunda hayata geçirilecek projelere dair ayrıntılı bilgiler de veren Sezer’in çözüm önerileri ESGİAD üyeleri tarafından  beğenildi. ESGİAD Başkanı Ulaş Entok, kahvaltının sonunda ise Sezer’e 7 Ekim’deki seçimlerde başarı dileklerini sundu.

                                                         

Editör: TE Bilişim