Mihalıççıklılar Derneği (Miyad) tarafından 27. Dönem Milletvekili seçilen Eskişehir Milletvekillerini üyeleriyle tanıştırma ve hayırlı olsun dileğinde bulunmak için Turunç Otelde kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı programına BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Dr. Jale Nur Süllü, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İyi Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Aslan Kabukcuoğlu, başta olmak MİYAD Başkanı Cemalettin Ürgüp, Yönetim Kurulu üyeleri, işadamları, bürokratlar ve dernek üyesi katıldı.

Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Cemalettin Ürgüp 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan seçimlerde Milletvekili seçilen vekilleri tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Malıç ve Malıçlıları iyi tanıdığını ve Eskişehir Milletvekili Arkadaşlarımızla beraber her türlü hizmeti yapmaya hazır olduklarını söyledi.

HER ZAMAN HEMŞERİLERİMİN HİZMETİNDEYİM

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, “Eskişehir”de Mihalıççıklıların yerinin tartışılmayacağını belirterek hemşerilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum, her zaman hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğim” dedi. 

İyi Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Aslan Kabukcuoğlu, “Siz değerli Mihalıççıklılarla bir arada olmaktan onur duyuyorum. Birçok Malıçlı dost ve arkadaşlarım var. Her zaman Malıçlıların hizmetinde olmaya devam edeceğim” dedi.

5 PARTİYİ ANCAK MİYAD BİR ARAYA GETİRİR

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “15 Temmuz bir daha bu vatana göstermesin şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazi olanlara şifalar diliyorum. Bir daha yaşanması birlik ve beraberliğimizi  beş partiyi  yalnız Malıçlılar bir araya getirir. Eskişehir’deki bu buluşma Türkiye’ye örnek olsun” dedi

MECLİSTE ESKİEŞHİR’İN 9 VEKİLİ VAR

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, “Mecliste Eskişehirli 9 Milletvekili olduğunu belirterek Malıçlılar her seçimde siyasette yerini almıştır diyerek biz vekilleri bir masa etrafında bir araya getiren MİYAD yönetimine teşekkür ederim” dedi.

MALIÇ RUHUNU TAŞIMAK AYRI BİR ONUR VE GURUR

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, ise konuşmasında şunları söyledi: “Bizi 15 Temmuz gibi anlamlı bir günde Malıç ruhuyla bir araya getiren Mihalıççıklılar Derneğine teşekkür ederim. Malıçlı olmak ayrı bir onur ve gurur.  Malıçlı  olmak ayrı bir duygu Malıç ruhunu taşımak ayrı bir onur ve gurur. Bu ruhu hem ilçemiz hem ilimiz ve hem de ülkemiz için taşıyacağız. Bunu her zaman yaptık ve yapmaya da devam ediyorum. 24 Haziran seçimlerinden sonra ilk yaşadığımız bu etkinlikte, . Malıçlı büyüklerimiz var. Bugün aramızda olan Milletvekilliği yapmış sayın M. Ali Arıkan var. Rahmetli Milletvekilliği yapmış Babam Dr Yusuf Özkan,  zamanını iyi hatırlıyorum Etrafından bir çok Malıçlı vardı. Orada siyaset yoktu. Malıç ruhu vardı.  Bizlerin sizlerin desteğiyle yapacağımız daha büyük işler var. Yapmaya da hazırız.  Birlik ve Beraberliğimizin devam etmesini dilerim.”

HERKES ÇEKİP GİTSE DE BİZ SİZLERİN YANINDAYIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti  Eskişehir Milletvekili Harun Karacan da, “Eskişehir kahrını çeken sanayicisiyle, ticaretiyle, bürokratıyla her zaman Eskişehir’e hizmet eden hemşerilerimizle, Malıçlıların sofrasına Milletvekilleriyle beraber  konuk olmaktan onur duyduğunu söyleyerek ilk defa konuk olmadıklarını 30 yıl öncede esnaf olarak sade bir vatandaş olarak her zaman Malıçlılarla beraberdik. Bugünde beraberiz yarında beraberiz herkes çekip gitse de biz sizlerin yanındayız. Yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

ESKİŞEHİR İÇİN CANIMI VERİRİM

CHP Eskişehir Eski Milletvekili M. Ali Arıkan, "Ben Eskişehir için canımı veririm. Bizlerle beraber olan ve yeni seçilen milletvekillerimize hayırlı olsun dileklerimizi sunarım. Rahmetli Maliye Bakanı Kemal. Unakıtan ve Binali Yıldırımla arkadaşım Eskişehir tıkandı yolu yok Kütahya giden Bozüyük”e giden Eskişehir  içinden geçiyor Eskişehir kuzey ve güney yollarının biran önce yapılması gerekiyor. Eskişehir Şehir Hastanesi yapıldı. Sabah 8”de bir bakın bakalım 1,5 saatte yolu ancak geçebilirsiniz.. Eskişehir”in en büyük sorunu yol olup bunun bir an önce çözülmesini Milletvekillerimizden istiyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim