Eskişehir Sinerji Platformu Başkanı Ahmet Kahveci ve beraberindeki heyet; Eskişehir Sanayi Odası’nın yeni başkanı Celalettin Kesikbaş’ın makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette; Eskişehir Sinerji Platformu Başkanı Ahmet Kahveci, Eskişehir Sinerji Platformu’nun, bir düşünce kuruluşu olduğunu, yerel, ulusal ve evrensel konularda, etkileşimin ortak gücüne inanarak beyin fırtınası yaptıklarını belirtti. Samimi bir ortamda içerisinde gerçekleşen ziyaret, Eskişehir’in  sosyo-ekonomik sorunları ve çözüm yolları sohbeti, samimi bir ortam içerisinde gerçekleştirildi.

Eskişehir Sanayi Odası Celalettin Kesikbaş, “Öncelikli olarak bir planlama dahilinde, sanayinin sorunlarını çözmeye çalışacağım. Sanayinin acil ihtiyacı olan, ‘Ara İnsan Eğitimini’ hayata geçireceğim. Ortak değerlerimizi yükseltmek için gayret göstereceğim’’ diye konuştu.

Ziyaret sonunda; Eskişehir Sinerji Platformu adına Faruk Gültekin, Eskişehir Sanayi Odası yeni başkanı Celalettin Kesikbaş’a, hayırlı olsun plaketi takdim etti.

Editör: TE Bilişim