Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy, Ocak yöneticileri, Eskişehir Ülkü Ocakları eski başkanlarından Engin Şahan ve Yasin Yumrukaya ile birlikte Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Konuya dair açıklama yapan Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy, ziyarette, genel konular üzerine istişare ettiklerini belirterek, “Bunun yanı sıra Türkiye genelinde ve dahi Eskişehir özelinde başlattığımız eğitim, sosyal-kültürel seferberlik hakkında bilgi verdik. Çocukları önemsiyoruz, çocuklar geleceğimizdir. Çocuklar için hazırlanan Nutuk’u, bunun yanında, ‘Bilge Türk’ ismiyle Ortaöğretime hitap eden dergimizi, ayrıca Türk tarihinin en önemli eserlerinden olan Balasagunlu Yusuf Has Hacip'in, bu kitabın yazılışının 950. yıl dönümünde ‘Çocuklar için Kutadgu Bilig’i, Ülkü Ocakları dergimizi ve diğer yayınlarımızı hediye ettik” dedi.

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ise, Eskişehir Ülkü Ocakları başkanı Kazım Aksoy ve beraberinde ki heyete nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: TE Bilişim