Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda yetişen gençler, Engelliler Haftası münasebetiyle Görme Engelliler Dayanışma Derneği (GÖRSEM)’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında; engellilerin sorunları, yaşadıkları zorlukları ve çözüm yolları üzerindeki konulara değinildi. Ocaklı gençler; dâima engellilerin yanında olduklarını, destekçisi olacaklarını söylediler ve konuşmalarını şöyle sürdürdüler: "Bizler her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız. Gönül bağımızda engel yoktur. Engelli kardeşlerimizi sadece bir gün içinde hatırlamak doğru değildir. Yaşamış oldukları sorunlar karşısında, çözüm odaklı elimizden ne gelirse yapacağız. Toplum olarak bu sorunlarla iç içe olmalı, insan odaklı düşünerek her zaman onlara karşı sorumluluklarımızı bilmeliyiz, saygı ve sevgimizi göstermeliyiz...Unutulmamalıdır ki; engellilere saygı, onlara yaşama sevinci verir."

Ziyaret sonunda; Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı'nı temsilen Alperen Benli, GÖRSEM Eskişehir Şubesi Dernek Başkanı Selahattin Oktay'a, dernekteki üyeler için "Engel Olma Engelsiz Ol" yazılı bardak ve saat takdim etti.

Editör: TE Bilişim