Ülkücü İşçiler Derneği Eskişehir il başkanlığı 12. Olağan kongresine katılan ve ziyarete gelen STK, dernek ve sendika ziyaretlerine devam ediyor. Diğer yandan hayırlı olsun ziyaretleri kabul ediyor.

Ülkücü İşçiler Derneği Eskişehir İl Başkanı Halil Temen yaptığı açıklamada, “Bu bağlamda Türk İş Eskişehir İl Temsilcisi Sayın Nejat Kılıç Başkanımıza genel kurulumuza katılımlarından dolayı teşekkür ziyaretimiz oldu. Tecrübelerinden her daim faydalanıyoruz. İstişareler ettik kendisinden istifade etmeye devam edeceğiz. Ayrıca Kristal - İş Şube Başkanı Sayın Erdal Akyazı ve yönetim kurulu derneğimize ziyarette bulundular. Bu ziyarette Türk İşçisinin genel sorunları, ülkemizin güncel konuları üzerine verimli olduğuna inandığımız samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine yönetim kurlum adına teşekkür ediyorum. Dik baş, tok karın, mutlu yarınlarda görüşmek üzere. Ne mutlu Türküm diyene”’ dedi.

Ziyaretlerin ve dahi işçi emekçi kardeşlerimizin hakları için devam edeceğini hafta sonu yönetim kurulu eşleri ile birlikte kaynaşmak için kahvaltı yapılacağını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim