Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Bursa Coşkunöz Eğitim Vakfı’nı ağırladı. Ziyarette; Bursa Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV) Başkanı Oya Coşkunöz Aktaş, Vakıf Müdürü Azize Gökmen, Genel Müdür Özgür Bayram, Pazarlama ve Strateji Planlama Kısım Müdürü Bilal Can, Eğitim Yönetim Yetkilisi Gültekin İpek’in yanı sıra EOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Saraç, EOSB Müdürü Erhan Tatar, Danışman Yunus Emre Heper ve EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Rahmi Özyiğit yer adı.

Bursa Coşkunöz Eğitim Vakfı hakkında bilgi veren Başkan Oya Coşkunöz Aktaş “CEV olarak amacımız; mesleği olmayan gençlere meslek öğretmek ve bu yolla sanayiye donanımlı çalışan sağlamak. Ülkemizin ve sanayimizin teknik eğitim almış, yetişmiş insan gücüne her zaman ihtiyacı var. En temel sorunlarımızdan olan işsizlik sorununa karşı eğitim ile çözüm üretiyoruz” dedi. EOSB ile de eğitim iş birliğine açık olduklarını dile getiren Coşkunöz Aktaş “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ile bir iş birliği yaparak deneyimlerimizi ve olanaklarımızı eğitim adına birleştirebiliriz” diye konuştu.

EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Coşkunöz Eğitim Vakfı gibi köklü bir kurum ile iş birliği yapmaktan duyacakları memnuniyet dile getirerek “EOSB Yönetim Kurulu olarak mesleki eğitime çok önem veriyoruz ve  EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra EOSB iştiraki olan MEGEM A.Ş’de gençlerimize mesleki eğitim kursları açıyoruz. Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın 30 yıllık mesleki eğitim deneyimi ile MEGEM A.Ş’nin imkanlarını ortak noktada buluşturabilirsek mesleki eğitim adına önemli işlere imza atabiliriz”  diye konuştu.

Editör: TE Bilişim