Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de yaşayan Balkan göçmeni vatandaşlar ile bir araya geldi. Buluşmada konuşan Başkan Ataç, “1 Nisan’da da Eskişehir’in dağlarında çiçekler açacak” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Meclis üyesi Aday Adayı Seyfettin Çalışkan ile Odunpazarı Belediyesi Meclis üyesi Aday Adayı Kadir Kodak tarafından düzenlenen etkinlikte çok sayıda Balkan göçmeni vatandaş ile buluştu.

Etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanı Recep Demir, Rumeli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Durgut, Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu’na bağlı derneklerin başkanları ve çok sayıda Balkan göçmeni vatandaş katıldı.

Buluşmada konuşmalara geçilmesinin ardından söz alan Başkan Ataç, “Sizlerle uzun yıllardan bu yana birlikleyiz ve bu birliktelik büyük bir sevgiye dönüşerek bu günlere kadar geldi. Sizin ülke severliğiniz, dürüstlüğünüz, sevecenliğiniz bu şehre büyük değerler katıyor. İnsan ilişkileriniz çok başarılı,  göçmen arkadaşlarım ile geçmişe dayanan çok fazla güzel anım var. Bu akşam sizlerin arasından Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeliği için iki aday adayı arkadaşımız bizleri bir araya getirdi. O kadar güzel çalışıyorlar ve hazırlanıyorlar ki kutluyorum. Umuyorum bu dönemde iki kardeşimiz de bizlerle birlikte yürüyecekler. Sizler bugüne kadar bize büyük destekler verdiniz. Eskişehir’in başarısı da zaten bu sayede geliyor; bizim söylediğimizi sizler anladınız, desteklerinizi esirgemediniz. Biz de hiçbir gün sizlerin başını eğdirmedik, bundan sonra da en güzel çalışmalar 3 belediye başkanından gelmeye devam edecek, kimsenin şüphesi olmasın. 1 Nisan’da da Eskişehir’in dağlarında çiçekler açacak. Aramızdaki bu sevgi ve saygı hiç bitmesin” dedi.

Program konuşmalar ile devam ederken aynı zamanda Balkan Rumeli Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Eskişehir Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Seyfettin Çalışkan ve Eskişehir Balkan Göçmenleri Derneği Yönetim Kurulu üyesi Kadir Kodak, Başkan Ataç’a katılımından ötürü teşekkür etti. Başkan Ataç etkinlikte Balkan göçmeni vatandaşlar ile de sohbet ederek bolca hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Editör: TE Bilişim