Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in katkılarıyla her yıl gerçekleştirilenEskişehirspor Taraftarlar Birliği iftarında, 5 bin 375 kişi bir rekora imza atarak oruçlarını açtılar.

Adalar Bölgesinde Porsuk Çayı kenarına kurulan yüzlerce masada buluşan Eskişehirspor taraftarları geleneksel iftarda, birlik, beraberlik ve şampiyonluk için dua ettiler

İftara, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İlker, Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen, CHP Eskişehir Milletvekili Adayı Nuray Akçasoy ile Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri de katıldı.

İftar öncesi konuşan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, katkılarından dolayı Başkan Büyükerşen’e şükran borçlu olduklarını söyledi. Eskişehirspor Taraftar Birliğine desteklerinden dolayı Başkan Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen ile CHP Eskişehir Milletvekili Adayı birer teşekkür plaketi verildi.

Eskişehirspor tribünlerini büyük itici gücü  Bando Es Es’in iftar sonrası kısa konserinde, taraftarlar hep birlikte takımlarının marşlarını büyük bir coşkuyla söylediler.


 

Editör: TE Bilişim