Eskişehir’de geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde çıkan yangının yaraları yapılan tadilatla sarılmaya çalışılıyor.

Eskişehir’de geçtiğimiz günlerde Esnaf Sarayının 3’üncü katında bulunan bir bilgisayar işletmesinde, elektrik kaçağı sebebiyle çıkan yangın, çevre işletmelere de sıçraması sonucunda maddi hasara neden oldu.Aradan geçen süreç içerisinde işletmelerdeki onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

"İnşallah bir daha böyle üzücü olaylar yaşanmaz"

Yangının çıktığı katta bilgisayar işletmeciliği yapan Bülent Kantaş, yangını ilk duyduklarında büyük bir panik yaşadıklarını dile getirdi. Buna rağmen kendi işletmelerinde maddi bir zarar olmadığını belirten Kantaş, "Biz çok şükür ki bu olaydan zarar almadan kurtulduk. Ancak arkadaşlarımızın işletmelerinde ciddi maddi zararlar oluştu. Ustalarımız, ellerinden geldiğince hızlı bir şekilde onların dükkanlarını onarmaya gayret gösteriyorlar. En kısa süre içerisinde yangının izlerinin tamamen silineceğini ümit ediyoruz. İnşallah bir daha böyle üzücü olaylar yaşanmaz. Herkese tekrar geçmiş olsun" şeklinde konuştu.

Onarım çalışmalarını yürüten ustalar ise, Esnaf Sarayı’nın eski görünümüne 1 hafta sonra kavuşacağını dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim