Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birlik Başkanı Ekrem Birsen ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından makamını ziyaret edildi. Esnaf odaları başkanları Dinç’e yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği ve Meslek Odaları hakkında Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne bilgi aktaran başkanlar, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç ise, 15 Temmuz Darbe girişiminde ülkenin çok önemli tehlike atlattığını, Emniyet teşkilatının FETÖ’nün faaliyetlerinde olumsuz etkilenen en önemli kurumlarında olduğunu belirterek Türk halkının desteği ile bu olumsuzlukları aşacaklarını belirti.
Birlik Başkanı Ekrem Birsen Emniyet Müdürü ile yapacakları ortak çalışmalar vasıtasıyla her türlü desteğini vereceklerini belirti. Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birlik Başkanı Ekrem Birsen ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptıkları bu ziyaretten dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini belirtti.
 

 
Editör: TE Bilişim