Eskişehir Sanayi Odası Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB), İl Emniyet Müdürlüğü'ne bir araç bağışladı. OSB’de düzenlenen Araç Teslim Töreninde konuşan ESO ve EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir, “suçla mücadele eden emniyetimize bir araç bağışladık. Söz konusu mücadeleye katkımız olması çok önemli. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak daha öncede gerçekleştirdiğimiz araç bağışına böylece bir yenisini daha eklemiş olduk. Bu yardım şehrimizin birlik ve bütünlüğünün gelişmesine ufak bir katkıdır” dedi. 
Törende konuşan Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin de söz konusu aracın Eskişehir için kullanılacağını belirtti. Şahin, “Eskişehir’in asayişine, birliğine, düzenine önem veren bir kurum olarak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Bu bir yarıştır. Söz konusu teslim aldığımız bu aracı Eskişehirlinin hizmetinde kullanacağız. Bu arabanın bedeli, buralardaki suç seviyesini ve hırsızlığı azaltmak olarak ödeyebiliriz. Böyle şeyler yapanında yanına kar kalmasın. Suç işleyeni adliyeye teslim edelim” diye konuştu. 
Yapılan konuşmalardan sonra Savaş M. Özaydemir ve Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin söz konusu aracı çalıştırarak test ettiler. 
Editör: TE Bilişim