Eskişehir Ticaret Odası yönetim kurulu başkan ve üyeleri, olağan genel kurulun ardından görev dağılımını gerçekleştiren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı Neşet Ertoy ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek  yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunuldu.
    ESMMMO başkanı Neşet Ertoy, oda genel sekreteri  İlhan Gülcü, sayman Seray Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi Serpil Karaer tarafından karşılanan Ticaret Odası başkanı Metin Güler, başkan yardımcısı Süleyman Kutlu,yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Ara, ziyarette çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.
   Ticaret Odasının Eskişehirdeki faaliyetleri hakkında bilgi veren yönetim kurulu başkanı Metin Güler,yeni göreve gelen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi ile birlikte daha önce olduğu gibi diyalog içerisinde olacaklarını belirterek oda yönetimine yeni dönem çalışmalarında da başarılar diledi.
Her iki oda faaliyetlerinin ele alındığı ziyaretten memnunluk duyduklarını ifade eden Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu başkanı Neşet Ertoy,Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Metin Güler ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilişim