Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 50.000 TL ile TOBB’un yardım kampanyasına katkıda bulunduklarını ifade ederek, şehrimizin ticaret camiasına Soma için destek olması çağrısında bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası, Soma’da meydana gelen facia sonrasında yaşamını yitirenlerin yakınları için yardım kampanyası çağrısında bulundu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yardım kampanyası başlattığını hatırlatan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO olarak 50.000 TL ile katkıda bulunduklarını ifade etti. Soma’da çok büyük bir acının yaşandığını ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, böyle bir günde Eskişehir’in ticaret camiasının duyarlılığını göstermesi gerektiğini söyledi.

Ailelerin gönülleri yandı gelecekleri de kararmasın

Faciada yaşamını yitirenlerin ailelerinin çok zor durumda kalmaması için yardım eli uzatılmasının önemine değinen ETO Başkanı Metin Güler “Ne yazık ki yüzlerce vatandaşımız yalnızca hayatını kaybetmekle kalmadı, evlatlarını, annelerini, eşlerini de geride bıraktı. Soma’dakilerin gönülleri yandı, gelecekleri de yanmasın. Evlatlarının istikbali kararmasın.  Eskişehir Ticaret Odası olarak bizler ilk adımı attık. Eskişehirli tüm tüccar ve sanayicilerimize, esnaf ve vatandaşlarımıza da çağrıda bulunuyoruz. Soma’da yaşanan dramın acısını hafifletmek mümkün değil. Ancak geride kalanların hayatlarını kolaylaştırabilir, yaşayacakları mağduriyetlerin önüne geçebiliriz. Tüm Eskişehir’in Soma’da yaşamını yitirenlerin geride kalanları için duyarlı davranacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu. Soma’ya destek için Türkiye İş Bankası A.Ş TOBB Şubesi nezdindeki “ TOBB-Soma Maden Faciası Yardım Hesabı” adı altında 4375-45045 numaralı Türk Lirası hesabına (İBAN numarası ile TR29 0006 4000 0014 3750 0450 45) yardımlarınızı yatırılabilirsiniz. 

Editör: TE Bilişim