Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Valisi Azmi Çelik’e gerçekleştirdiği ziyarette şehrin geleceği için Eskişehir’in tüm kurum ve kuruluşlarının ortak irade sergilemesi gerektiğine dikkat çekti.
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, meclis divanı, yönetim kurulu ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali ile birlikte görevine başlayan Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti.
Eskişehir Valisi Azmi Çelik’e başarı dileyen ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in büyük eksikliğinin bir araya gelememek olduğunu söyledi. Aynı masa etrafında buluşmanın ve şehrin ortak irade ile hareket etmesinin önemine değinen ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın projeleri olan fuar ve kongre merkezi ile, ticaret ve sanayi müzesi hakkında bilgi verdi.
Eskişehir Valisi Azmi Çelik ise şehrin menfaati için kurum ve kuruluşların ortak hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı. ETO’nun projelerinin Eskişehir ekonomisine katkı sağlayacağına inandığını belirten Vali Çelik, STK’ların proje üretmesinin ülke ve şehir ekonomisine ivme kazandırdığını dile getirdi.
 
Editör: TE Bilişim