Eskişehir Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği’nin 22. Olağan Genel Kurulu Taşbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Dernek üyelerinin büyük ilgi gösterdiği seçimde Evren Olcay, 75 oy farkla yeniden başkan olarak güven tazeledi.

MHP genel başkan yardımcısı, Eskişehir eski milletvekili Ruhsar Demirel’in divan başkanlığı yaptığı seçim coşkulu geçti. Yönetimin faaliyet, denetim ve mali raporları okunarak aklandı.  Katılımın yüksek olduğu seçimde dernek üyeleri, seçim sonucuna kadar salondan ayrılmadı.  Divan Başkanı Demirel sonucu açıkladıktan sonra iki adayı da sahneye davet etti.

Seçim sonrasında Evren Olcay 647 oy  rakibi Metin Gündoğdu 572 oy aldı.

Evren Olcay başkanlığındaki Eskişehir Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“Ercan Bozkurt, Abdullah Akkurt, Hakan Tarkan, Sabiha Kuralay, Nihat Harmankuyu, Mürvet Pınarlı, Uğur Kulcanay, M.Kazım Özenli, Yasin Kulcanay, Hikmet Özbek, Yücel Taştaban, Münir Çelik, Tuncay Alpan ve Cihan Indır.”

Denetim Kurulu’nda; İbrahim Özbek, Hasan Kırımer, Zekai Onrat, Disiplin Kurulu’nda da; Muhsin Alptekin, Bahattin Ovalı ve Yalçın Üçok görev aldılar.

                                                                                                                          

Editör: TE Bilişim