Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Sazova mahallesi sakinlerine önce merkezde uygulanan tedaviler hakkında bilgi verildi sonra da iftar yapıldı.
 
Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir tarafından karşılanan mahalleliler, merkezi gezdi ve Dr. Tünerir’e uygulamalar hakkında soru sorma olanağı buldu. Fizyomer’in Sazova mahallesinde olmasının kendileri için onur olduğunu ifade eden mahalle muhtarı Kamil Emre , “Fizyomer Eskişehir ve Türkiye için büyük bir değer, bu özel günde bizleri iftarda buluşturduğu için Sayın Türkan Tünerir’e teşekkür ediyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
 
SAĞLIKLI VE ENGELSİZ BİR YAŞAM
Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Türkiye ve dünyada sayılı cihazları uyguladıklarını ve ilkleri hayata geçirdiklerini kaydeden Dr. Tünerir, “Sağlıklı yaşamak çok önemli, sağlıklı ve engelsiz bir yaşam sürmek çok önemli. Biz Fizyomer ailesi olarak, sağlıkta yenilikleri, son teknolojileri Eskişehirlilere ve tüm Türkiye’ye sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada sizinle birlikte iftar yapmaktan da çok mutluyuz. Allah oruçlarımızı kabul etsin, nice Ramazanlara birlikte girmeyi nasip etsin. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum, ayağınıza sağlık” ifadelerini kullandı.
 
 
Editör: TE Bilişim