Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin (FRİGKÜM) i Aralık ayı olağan meclis toplantısı Seyitgazi'de gerçekleştirildi.

Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin (FRİGKÜM) Seyitgazi'deki Aralık ayı olağan meclis toplantısı öncesinde Afyonkarahisar Valisi  Mustafa Tutulmaz, Kütahya Valisi Sn.Ahmet Hamdi Nayir ve beraberindeki heyet Seyyid Battal Gazi Külliyesini ziyaret ettiler. Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın eşlik ettiği ziyarette, Başkan Kalın ilçe ve Seyyid Battal Gazi Külliyesi hakkında bilgiler verdi.

FRİGKÜM TOPLANDI

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın da üyesi olduğu Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin (FRİGKÜM) Aralık ayı olağan meclis toplantısını, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Seyitgazi Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yapıcı, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya İl Genel Meclis Üyesi Emin Sarıkaya, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Hilmi Tiril ve diğer yetkililerin katılımı ile Seyitgazi Belediyesi'nde gerçekleştirildi. Üç ili kapsayan (Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar) Frig Vadisinin tanıtımına ve turizm potansiyelinin daha çok arttırılmasına yönelik yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirilirdi.

Editör: TE Bilişim