Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Sezer,  galericiler sitesi 2. bölümde ziyaretlerde bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehir ticaretinin çözülmeyecek sorunu bulunmadığını belirterek,  tek ihtiyacının üyeleri bilen, ticaretin içinden gelen genç, çalışkan ve inançlı bir ekip olduğunu söyledi.

Sitedeki işyerlerini tek tek gezerek üyeler ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbetlerde bulunan Sezer, yaptığı konuşmalarda mevcut oda yönetimine eleştiriler getirdi. Sezer, “20 yıldır odada bulunanlar üyeye ne kazandırdı, hangi sorunlarını çözdü, şehir ticaretini büyütmek için ne yaptı? Şimdi hangi yüzle üyelere geliyorlar? Eskişehir Ticaret Odası hobi odası değil, vakit geçirme, yeme-içme oyalanma yeri hiç değil! ETO, üyesinin para kazanması için var. Üye varsa ETO var” diye konuştu.

ETO, EGO YERİ OLMAYACAK!                                                                                                                                               

Göreve gelmeleri durumunda yapacaklarına dair bilgiler de veren Sezer, “Ticaret Odası bizim dönemimizde heyecanı olan, yenilikçi, genç ve dinamik insanlardan oluşacak. ‘Ticaret hayatımı noktaladım, sonlarına geldim. Biraz da oda yönetiminde ve oda başkanlığında egolarımı tatmin edeyim’ mantığında bir oda büyüyemez. Ekonomik olarak ‘Hep Birlikte’ büyüyeceksek, tek ihtiyacımız enerjik, üyeyi büyüten yeni bir anlayıştır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim