Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevinç Uluçeşme ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Ataç, “Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz bizim baş tacımız” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın, şehit yakınları ve gazi dernekleri ile temasları sürüyor.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevinç Uluçeşme ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında dernek faaliyetleri hakkında Ataç’a bilgi veren Uluçeşme, gazilere ve şehit yakınlarına verdiği desteklerden ötürü kendisine teşekkürlerini iletti.

Ziyarete ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç da, “Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz bizim baş tacımız. Onların istek ve taleplerini çözmenin en önemli vazifelerimizden olduğunu düşünüyorum. Her zaman kendilerinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ben bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Ayrıca nazik ziyaretleri için Sevinç Uluçeşme ve beraberindekilere çok teşekkür ederim, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Uluçeşme’nin Ataç’a desteklerinden ötürü teşekkür plaketi vermesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim