Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Eskişehir Sanayi Odası Başkan Adayı Nadir Küpeli ve Gelecek İçin Sanayi Grubu üyeleri ve aileleri, kahvaltıda bir araya geldi. 

Eskişehir sanayisinin gelişmesi ve büyümesi için yola çıkan Gelecek İçin Sanayi Grubu, yoğun bir tempoda devam eden seçim çalışmalarına kısa bir ara vererek birlik ve beraberliklerini ailelerinin katılımı ile de genişlettiler.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Nadir Küpeli  şunları söyledi:

“Hayallerimiz var. Planlarımız var. Eskişehirli sanayicinin gücüyle, sanayicimizin ve sanayimizin geleceği için yapacaklarımız var. Önümüzdeki dönemde, hem hayata geçireceğimiz projelerle, hem de seçim çalışmalarıyla daha da yoğun bir döneme gireceğiz. Bütün süreçlerde en büyük destekçimiz ailelerimiz... Eşlerimiz ve çocuklarımız... Fedakarca ve özveriyle yola çıkan tüm ekibimiz, çalışma gücünü karşılıksız bir şekilde sanayicimiz için hizmet etme isteğinden, üyelerimizin sahada bizlere göstermiş olduğu teveccühten ve ailelerimizin bize verdiği destekten alıyor. Sadece çalışma ekibimizde farklı büyüklüklerde olan işletmelerimizden yüzlerce iş insanımız var. Ne yapacağımızı biliyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımızın da katkılarıyla Eskişehir’de yapılması planlanan değişimler ve yenilikler ile ilgili vakit kaybettirmeme sorumluluğu ile  çalışmalarımıza hemen başlıyoruz. Projelerimizi hızlıca hayata geçireceğiz. Bir yandan aynı gayret ve motivasyonla da seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz.”

Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda söz alan çalışma grubu üyeleri, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya ve Eskişehir sanayisi için çalışmaya, üretmeye ve gerçekleştirmeye devam edeceklerini beyan ettiler.

Kahvaltının sonunda, ekip üyeleri ve Gelecek İçin Sanayi Çalışma Grubu içinde yer alan şirketlerin logolarından oluşturulan anı pankartının önünde aileleri toplu bir fotoğraf çektirdiler.

Editör: TE Bilişim