Son dönemde dünya genelinde bir akım haline gelen “falling challange” akımına, Eskişehirli bir çift de uydu. Düğün günlerinde çekilen fotoğraf sosyal medyada, bir kaza fotoğrafı sanılarak korku yarattı.

Türkiye’de bu akımın öncülüğünü şarkıcı Seda Sayan yapmış ve pek çok kesim tarafından eleştirilmişti. Ancak buna rağmen Sayan’ın ardından yüzlerce kişi, bu akıma uyarak “yere düşmüş gibi” pozlar vererek sosyal medyada paylaşmaya başladı. Bu akım kısa sürede Türkiye’de de oldukça popüler oldu.

İşte bu akıma katılmak isteyen Eskişehirli bir çift, düğünlerinde böyle bir poza imza attı. Eskişehirli fotoğrafçı Emre Pullukçu, çiftin gelinlik ve damatlıkları ile gelin arabasından düşüş pozlarını çekti. Tüm eşyaların ve gelinle damadın yere serildiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Pullukçu, “Çekim sonrası facia! Bu da bizim fallin change’miz olsun. Şehrimizi temsil etsin” yazdı.

KAZA SANILINCA AÇIKLAMA YAPTI

Paylaşımın bir kaza görselini andırması nedeniyle bazı vatandaşlarla, gerçek sandıklarını yazdı. Bunun üzerine fotoğrafçı, “Allah korusun. Allah kimseye yaşatmasın. Kaza değildir. İnternet akımı falling change için çekilmiştir” diye yazdı.

Editör: TE Bilişim