İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Anadolu ve Eskişehir Osmangazi Üniversiteleri İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun olan öğrenciler için Mezuniyet  ve Rozet Takma  töreni düzenledi. Törende İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan 250 öğrenciye Mühendislik yemini ettirilerek, öğrencilere rozet ve baret hediye edildi.

Törene ayrıca; Anadolu ve Eskişehir Osmangazi Üniversiteleri İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri ile diğer meslek odalarının yöneticileri katıldı. Açılış konuşması yapan İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Deniz Kılıç; İnşaat Mühendisliğinin insan yaşamını ve güvenliğini doğrudan ilgilendiren önemli bir meslek dalı olduğunu ancak; İnşaat sektöründe çok önemli sorunlar olduğunu belirtti.  

İMO Şube Başkanı Kılıç, “Çalışarak, etik kurallara uyarak, bilgileri güncelleyerek ve örgüt mücadeleyle sorunların üstesinden gelebiliriz.  Mühendisliğin yanı sıra yaşamda kültür, sanat, spor gibi başka kavramların da olduğunun unutulmaması gerekir” dedi.

Editör: TE Bilişim