Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği’nin eski Başkanlarından ve Türk Metal-Sendikası 1 nolu şubesi Denetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gencer dostlarını düzenlediği iftar yemeğinde  bir araya getirdi.

Bahçe Kebap’ta düzenlenen iftar yemeğine Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Yasin Yumrukaya ve yönetimi, Odunpazarı Belediyesi MHP meclis üyesi Mustafa Ünal, Eskişehir Ülkü Ocakları Arge’den sorumlu Başkan yardımcısı Halil Temen, Tepebaşı Ülkü Ocakları ilçe başkanı Mehmet Karatay ve yönetimi, Odunpazarı Ülkü Ocakları ilçe başkanı Ahmet Alper Akdemir ve yönetimi, Türk Metal Sendikası Başkanı Orhan Demir ve yönetimi, Türk Harb-iş sendikası Başkanı Şenol Yılmaz ve yönetimi, Tek- Gıda iş sendikası Başkanı Tarık Hastürk ve yönetimi, Maden-iş sendikası Teşkilatlandırma sekreteri Ruçhan Duran ve yönetimi ve birçok teşkilat mensubu katıldı.

İftar yemeğinde birlik beraberlik mesajları verildi. Hüseyin Gencer konuşmasında ‘Bu mübarek ayda dostlarımızla, sevdiklerinle bir araya geldik. Birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirdik. İftar davetimize icabet eden tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın’ dedi.

Editör: TE Bilişim