19 Mayıs’ın bitkin ve çaresiz kalan milletin silkinip ayağa kalkışı olduğunu vurgulayan MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, gençlerin dünü ve bugünün olaylarını iyi öğrenerek sonuçlar çıkarması gerektiğini söyledi.
Atatürk’e ve milli kahramanlara saygısız ve vefasızların cahilliklerinin ortada olduğunu vurgulayan Bıyık şunları söyledi:
“Böyle cahilleri prim verilmemelidir. Geleceğimizin güvencesi sevgili gençlerimizin, dünün ve bugünün olaylarını iyi öğrenerek, onlardan sonuçlar çıkarmaları çok önemlidir. Yarının yetişkinleri olan gençlerimize; mutlu, huzurlu ve donanımlı olmaları için her türlü desteğin verilmesi, iyi yetişmeleri konusunda önlerine çıkan sorunların giderilmesi hepimizin görevi olmalıdır.
19 Mayıs’ın 1919’un bu çok özel yıldönümünde, aziz milletimizin ve değerli gençlerimizin bayramını içtenlikle kutluyorum.
Samsun’dan başlattıkları kurtuluş mücadelesiyle, bizlere kutsal bir vatan emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli kahramanlara Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, kendilerini şükran ve minnetle anıyorum.”
 
 

 
Editör: TE Bilişim