Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri 2019 Yaz Dönemi Kurs Kayıtları, 23 Haziran Pazar günü başlıyor. 29 farklı branşta toplam 39 kurs, Gençlik Merkezleri’nde gençler ile buluşacak. Öte yandan son olarak hizmete sunulan 2 Eylül Gençlik Merkezi de düzenlenecek eğitim çalışmalarında, gençlere ev sahipliği yapacak. 39 kurs için kayıt işlemleri ise online olarak gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından 2019 yılının yaz döneminde gerçekleştirilecek 29 farklı branşta toplam 39 kurs için kayıt işlemleri 23 Haziran Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.

17-30 yaş arasındaki gençlerin ücretsiz olarak kayıt olabileceği kurslardan toplamda 915 kursiyer faydalanabilecek. Kayıtların ardından kurslar Tepebaşı Belediyesi 2 Eylül, 19 Mayıs ve 29 Ekim Gençlik Merkezleri’nde başlayacak. Online olarak gerçekleştirilecek kayıt işlemleri için internet adresleri ise Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nin sosyal medya hesaplarından (facebook.com/esktgm, twitter.com/esktgm ve instagram.com/estgm) duyurulacak.

Öte yandan kurslar ise branşlarına göre farklı merkezlere düzenlenecek. 2 Eylül Gençlik Merkezi; işaret dili, diksiyon, İngilizce grammer, İngilizce speaking, Arjantin tango, beden performansı, gitar ve fiziksel tiyatro eğitimlerine ev sahipliği yapacak. 19 Mayıs ve 29 Ekim Gençlik Merkezleri’nde ise yan flüt, şan, temel bateri, diksiyon, işaret dili, yaratıcı yazarlık, İngilizce Speaking B1, Almanca A2, temel oyunculuk, doğaçlama tiyatro, Arjantin tango, salsa, gitar, ardunio ve appinventor, konservasyon ve restorasyon, psikoloji ve felsefe sohbetleri kursları düzenlenecek.

SPOR VE TEK GÜNLÜK EĞİTİMLER

Gençlik Merkezleri, 2019 Yaz Dönemi Kurs Kayıtları kapsamında birçok spor ve tek günlük eğitim ile de gençlere katkı sağlayacak.

Bu kapsamda 2 Eylül Gençlik Merkezi’nde Paramı Yönetebiliyorum, bireyler için finansal bilinç, girişimciler için uygulamalı finans ve mobil fotoğrafçılık eğitimleri; 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde ise Paramı Yönetebiliyorum, yoga, zumba, pilates, fitness-pilates kursları açılacak.

Öte yandan Gençlik Merkezleri 2019 Yaz Dönemi için her genç sadece bir kursa kayıt olma hakkına sahip olacak ve kurslar sona erdiğinde gençlere katılım belgesi takdim edilecek. Ancak gençler kayıt oldukları kurs ile çakışmaması halinde spor ve tek günlük eğitimlerden de yararlanabilecek. Temel oyunculuk dersine 15-27, doğaçlama tiyatro dersine ise 18-25 yaş arası gençler kayıt olabilecek. Yoga, pilates ve zumba eğitimleri ise sadece kadın katılımcılar için düzenlenecek. Erkek katılımcılar ise fitness-pilates eğitimlerine kayıt olabilecek. Gençler enstrüman derslerine kendi çalgıları, bateri dersine bagetleri ve ardunio dersine ise kendi bilgisayarları ile katılım sağlayacak. Şan kursunda ise ilk ders seçme yapılacak.

Gençlik Merkezleri 2019 Yaz Dönemi Kursları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, 0 (222) 323 85 35 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

                                                                                                                                                          

Editör: TE Bilişim