Tepebaşı Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu, Başkan Ataç’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Demokratik ve katılımcı bir gençliğin desteklenmesi, endişeleri gidermeye ve istekleri karşılamaya yönelik eylem planları tasarlamak, gençlik alanında yeni politikalar üretmek, gençlerin haklarının farkında olmasını sağlamak ve fırsat eşitliği yaratmak için oluşturulan Gençlik Meclisi çalışmalarına başladı.

Görev dağılımını yapan Mustafa Onur Kaygısız başkanlığındaki Gençlik Meclisi Tepebaşı ve kent adına gerçekleştirecekleri projeler ve meclis çalışma yönergesi hakkında Başkan Ataç’a bilgi verdi.

Başkan Mustafa Onur Kaygısız, “bu kentte yaşayan gençler olarak kentte söz sahibi olmak için Tepebaşı ve Eskişehir adına sürdürülebilir çalışmalara imza atmak istiyoruz” derken, “bu fırsatı gençlere sağlayan Başkan Ataç’a teşekkür ediyorum” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da gençlerin özellikle Tepebaşı bölgesinde yaşamın her alanında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek sorunları gören ve geleceğe yönelik olarak sorunlara çözüm üreten bir gençlik meclisi oluşmasını hedefledik. Tepebaşı Gençlik Meclisi çalışmaları ile bizlere güç katacak, farklı bir pencere açacak ve yeni bir enerji kaynağı olacaktır dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim