AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih KOCA, Gençlik Kolları İl Başkanı Hakan Çizmelioğlu, İlce Başkanı Ertuğrul Dindar ile beraberindeki heyet; Üniversite Caddesi üzerinde yer alan ve gençler tarafından yoğun olarak kullanılan Tepebaşı Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında KOCA, merkezde bulunan gençlerle ayrı ayrı tanıştı ve gençlik merkezi faaliyetleriyle ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy’dan bilgi aldı.

Bünyesinde; toplantı salonu, ses stüdyosu, okuma salonu, kafeterya ve küçük bir sahne bulunduran gençlik merkezi bölgede cazibe merkezi haline gelmiş durumda. Tepebaşı Gençlik Merkezinde; yabancı dil, satranç, tiyatro, gitar, saz, ney, diksiyon gibi birçok farklı alanda yüzlerce gence eğitim veriliyor.

Gençlik Merkezlerinin, yarının Türkiye’sinin inşasında önemli bir role sahip olduğunu belirten KOCA; gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu belirtti.

KOCA sözlerini şöyle sürdürdü: “Köklü bir çınar olan medeniyetimizin ana unsuru gençliktir. Gençlik merkezlerimizdeki bu imkânlar sayesinde dünya gerçekleriyle yüzleşen, okuyan, araştıran, sorgulayan, sanatsal faaliyetler içerisinde bulunan, sosyal bir ortam içerisinde dünyayı ve çevresini tanıyan gençlerimiz istikbalimizin yegâne teminatı olacaktır. Bu bilinçle şehirlerimizin yalnızca dış görünüşüne değil gençlik merkezlerimiz aracılığıyla kültürel altyapısına da yatırım yapıyoruz. Bu yatırım bugünün ve yarının nesillerine karşı tarihi sorumluluğumuzdur” dedi.

Gençlik Merkezinde bulunan gençler milletvekillerinin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını belirterek dilek ve temennilerini ilettiler. KOCA, Gençlerimizin bu mekânları yoğun olarak kullanmaları bizi mutlu etti, beklentiler doğrultusunda daha modern ve geniş alanları olan yeni Tepebaşı Gençlik Merkezi binasını en kısa zamanda yapmaya başlayacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim