Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden Genel-İş Eskişehir Şube Başkanı Günay Ayaz imzalanan toplu iş sözleşmesinden dolayı belediye emekçileri adına Başkan Ataç’a teşekkür etti. Başkan Ataç, “Her zaman söylüyoruz, biz emeğin ve işçi kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın sendika yöneticileri ile temasları devam ediyor.

Son olarak Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) Eskişehir Şube Başkanı Günay Ayaz ve Şube Sekreteri Coşkun Sakçı, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ataç ve konukları, Tepebaşı Belediyesi’nde imza altına alınan toplu iş sözleşmesi ve gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

“İşçilerimiz sözleşmeden memnun”

Ayaz buradaki değerlendirmesinde, “Ülkenin, Eskişehir’in gündemini değerlendirdik. Aynı zamanda yakın zamanda yaptığımız toplu iş sözleşmenin getirmiş olduğu haklarla ilgili Başkanımıza teşekkür ettik. Genel anlamda sözleşmeden işçilerimizin büyük çoğunluğu memnun. Önümüzdeki dönemlerde yapılacak sözleşmelerde daha iyi hakların kazanılacağını Ahmet Başkanımız da ifade ediyor; bu daha başlangıç” diye konuştu.

“Emeğin ve işçi kardeşlerimizin yanındayız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç ise “Son aylarda Tepebaşı’nın toplu iş sözleşmeleri Türkiye’ye örnek olacak şekilde gerçekleşti. Her zaman söylüyoruz, biz emeğin ve işçi kardeşlerimizin yanındayız. O açıdan kimsenin şüphesi olmasın; Tepebaşı’ndaki iş huzuru çok nettir. Tepebaşı bu konuda çok rahat. O açıdan sendika, belediye ve işçi kardeşlerimizle çok güzel işler yapıldı. Her zaman söylerim, daha fazla imkan verilmesi tarafındayım. Önümüzdeki iki yılın huzur içinde geçmesini diliyorum. Türkiye’de işsizliğin, yoksulluğun hat safhada olduğu dönemde çalışanlarımız hakikaten parmakla gösterilecek şekilde işlerini yapıyorlar. Aldıkları maaş da sonuna kadar helal olsun. Bu güzel anlayış içinde bu yılı ve önümüzdeki yılı da götüreceğiz” sözlerini kullandı.

Ziyaret sonunda Ayaz, Başkan Ataç’a sendikasının atkısını armağan etti.

Editör: TE Bilişim