Bir dizi ziyaret kapsamında Eskişehir’de bulunan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, yükseköğrenim gençliği ile düzenlenen “Gençlik Söyleşileri” kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gündüzalp Yurt Müdürlüğünde buluştu.

Genel Müdür Emre Topoğlu, yurtta personel ve öğrencilere yönelik verdikleri konferans sonrasında yurdun kantin ve yemekhane bölümleri ziyaret ederken, Türk ve yabancı öğrencilerle yurttaki sorunları ve çözümleri ile ilgili bilgi paylaşımda bulundu.

Ziyaret esnasında, KYK Eskişehir İl Müdürü Eyup Erkurt, Gündüzalp Yurt Müdürü Coşkun Akın ve Eskişehir’deki yurtların müdürleri de hazır bulundu. Yurtta kaldığı günlerdeki anılarını paylaşan Topoğlu, bugünkü imkanların beş yıldızlı otel konforunda olduğunu, Türkiye’nin son yıllarda birçok alanda olduğu gibi bu anlamda da büyük mesafeler kat ettiğini belirtti.

Son olarak Topoğlu, yakın geçmişte babasını kaybetmiş olan Türkiye burslusu Gana vatandaşı Ayuba Napari’ye başsağlığı diledi ve yaptığı görüşme ve incelemeler sonrasında Yurt Müdürlüğüne teşekkürlerini ileterek ayrıldı.

Editör: TE Bilişim