TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Eskişehir İlimizde Google Ireland Limited İş Ortağı, En Şirket Reklam Danışmanlık ve Digital Reklam Eğitim San ve Tic Ltd Şti Sahibi Can Akalın’ı işyerinde ziyaret etti.

Ziyarette, Can Akalın ile sohbetimiz ile E-ticaret’in rakamları, Türkiye’de e-ticaret hacminin büyüklüğü ve fırsatlarını ortaya koydu. E-Ticaret ve dijital pazarlama ile dünyadaki büyük dijital dönüşüme dikkat çeken Akalın, bu devasa dijital dönüşümü yakalayan firma ve ülkelerin ayakta kalacağını ve işini geliştireceğini belirtti.

2019 yıllında Google Academy’i Eskişehir’de kurup Eskişehir’li firmalarımız bünyelerine AdWords reklamları yönetecek nitelikte elemanlar yetiştirilip, her şirket bünyesinde E-Ticaret uzmanı yetiştirmek hedefinde olduklarını aktardı. Google işbirliği ile bu akademi tüm Türkiye’de şirketlerin bünyelerinede uzmanlar yetiştireceğinide belirttiler.

Ülkemizin ekonomisi için ihracatın kaçınılmaz olduğu konusunda hem fikir olduğumuz; E-Ticaretin ihracatta en düşük maliyetle yapılan direkt yol olduğunu belirttiler.

Eskişehir için küçük büyük işletme ayırmaksızın herkesin dijital pazarda hem yurtiçi hem de yurtdışında ürünlerini ve hizmetlerini çok rahat satabileceklerine değindi. Bu konuda tüm işletmelere destek vermek konusunda beyanlarını belirttiler.

Ziyaretimiz, TÜMSİAD Eskişehir şube başkanı Ali Engiz’in, Can Akalın’a 16 Büyük Türk Devletinin Para Üzerine Basılı Sembolik Bayraklarını Hediye takdimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim