AK Parti Eskişehir Dış İlçelerden sorumlu Koordinatör Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay dış ilçelerde hem teşkilat çalışmalarını ve Cumhur İttifakı programlarını hem de yapılan yatırım ve hizmetlerin takibini gerçekleştiriyor. 

MİHALIÇCIK’A SÖZÜNÜ TUTTU

Prof. Dr. Günay, Mihalıçcık’da Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte Mihalıçcık İlçe Devlet Hastanesine kazandırılan 4x4 Ambulansların teslim törenine katıldı. “Köy Köy Eskişehir” çalışmaları kapsamında Mihalıçcık’a bağlı uzak mahalle ve köylerde yaptığı gezilerde kendisine iletilen ambulans taleplerini ilgili bakanlık ve kurumlara ileterek takibini yaptı. Prof. Dr. Günay “Sağlık Bakanlığı tarafından şehrimize tahsis edilen ilk ambülans teslimatını Mihalıçcık ilçesine yaptık. Uzak köylerde yaşayan vatandaşlarımız artık sıkıntı çekmeden her mevsimde sağlık hizmetine rahat ulaşabilecek. Bu ihtiyacı bilen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Uğur Bilge’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Ambulans teslimi sırasında 2014 yılından itibaren ilçeye hizmet veren Belediye Başkanı İsmail Uysal’a teşekkür etti, Hükümet olarak ilçeye yapılan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Teslim törenine MHP Milletvekili Nurullah Sazak ile Cumhur İttifakı Mihalıçcık Belediye Başkan adayı Ali Yörük de katıldı, hizmetlerin devamının getirileceği ifade edildi.

Prof. Dr. Günay hastanede yatan hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek acil şifalar diledi, sonrasında ise AK Parti İlçe Başkanlığında teşkilat ile bir araya gelen Günay, Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezine de uğrayarak Belediye Başkan Adayı Ali Yörük ile seçim çalışmalarını değerlendirdi. Son olarak bir ev ziyareti yaptı. Verdiği desteğin altını bir kere daha çizdi.

SAYISIZ PROJEDE DESTEĞİ OLDU

Törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Uysal, AK Parti hükümeti süresince Prof. Dr. Günay ile birlikte yürütmüş oldukları Kapalı Pazar yeri, Yeni Belediye Binası, Yunus Emre Tabiat Parkı, Jeolojik Etüd Projesi, Adliye Binasının ve Cezaevinin kapatılmaması, Banliyö Treninin Yunus Emre Mahallesinde aktif hale getirilmesi, Köylerin GSM güçlendirilmesi, İller Bankasından temin edilen araçlar, Çalcı Camii Restorasyonu, Kilit Parke Taşı ve Bordür döşemeleri, Havza Bazlı Ürün destekleri, Köy Konaklarının yenilenmesi gibi birçok hizmet için Günay’a teşekkür etti.

SİVRİHİSAR’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

Mihalıçcık’ın ardından Sivrihisar İlçesini de ziyaret etti. Öncelikle Sivrihisar Belediyesine giden Prof. Günay, ilçe teşkilatı ile seçim çalışmalarını değerlendirdi. Teşkilata çalışmaları için teşekkür etti. 68 mahalleden 66sını kapı kapı gezen Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ve AK Parti Sivrihisar Kadın Kollarına teşekkür etti. Günay, “Burada Başkanımız Sayın Hamid Yüzügüllü ve AK Parti teşkilatımızın hem hizmetleri hem gayretleri hem de samimiyetleri ortada. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde konuştu. Prof. Dr. Günay İlçe Kadın Kolları ile birlikte iki ev ziyareti yaptı ve ilçe sakinlerinin yaklaşımı ve tercihleri hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim