Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Mahmudiye İlçe Hastanesini ziyaret ederek Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.
Sağlık çalışanlarının çok önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çeken Başkan Gündoğan, bu özel gün sebebiyle onların yanında olarak çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ziyarette yaptığı konuşmada, “İnsanlarımıza kaliteli, etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. Büyük bir ihtiyaç olan sağlık sektöründe, insanlığa nitelikli yaşam sunma ilkesiyle zor koşul ve şartlarda fedakârca hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten kutluyorum. Bizler sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha fazla faydalanmaları için gece gündüz demeden fedakârca sağlık hizmeti sunan tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, zorlu görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim