Tepebaşı Belediye Başkanı Dt.Ahmet Ataç, Başkan Yardımcıları Erdoğan Aydoğmuş, Şermin Şanlıer, Bülent Ustaoğlu’nun yanı sıra, bazı birim müdürleri ve meclis üyeleri Gündüzler’de düzenlenen bölge toplantısına katıldılar. Düzenlenen toplantıda, bölgenin eksikleri ve vatandaşların talepleri konuşuldu.

 

            Yeni dönemde yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile Tepebaşı Belediyesi’ne mahalle olarak bağlanan Gündüzler, Kızılcaören, Yakakayı, Danişment, Beyazaltın, Kozlubel ve Taycılar mahallelerini kapsayan bölge toplantısı, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın katılımıyla Gündüzler’de gerçekleşti.

 

            Mahalle muhtarlarının ve vatandaşlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda söz alan Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Kökdere, “Başkanımız Ahmet Ataç’ın direktifleriyle böyle bir toplantı düzenledik. Bu güne kadar olan gözlemlerimize göre bölgede birçok eksik söz konusu. Yeni dönemde karşılıklı istişare ile bölgemiz daha bir konuma gelecek” şeklinde konuştu.

           

            Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise konuşmasında, “Buradaki amaç, bölge halkının daha mutlu yaşaması, daha iyi hizmet alabilmesi. Büyükşehir Yasası ile mahalle sayımız arttı, alan genişledi. Şöyle bir avantajımız var, son seçime kadar birçok mahallemizin, köyümüzün üstyapı hizmetini tamamladık. Artık bu bölgelerde hizmetlerimize devam edeceğiz. Bugün buraya müdürlerimizle birlikte geldik. Onlarla artık sık sık görüşeceksiniz. Buradaki belediye binasını kapatmadık. Buradan daha iyi hizmet alacaksınız. Aynı çalışmayı Çukurhisar’da ve Muttalıp’ta yaptık. Oradaki belediye binaları da hizmete devam ediyor. Sizlerin desteği ile yeniden göreve geldik. Biz de sizlerden aldığımız güven ile önümüzdeki 5 yılı en iyi şekilde değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

 

            Toplantıya katılan Gündüzler, Kızılcaören, Yakakayı, Danişment, Beyazltın, Kozlubel ve Taycılar mahalle muhtarları, söz alarak mahallelerindeki eksikler ve talepleri hakkında Başkan Ataç’a bilgi verdiler. Vatandaşlar, düzenlenen toplantı nedeniyle Ataç’a ve ekibine teşekkür ettiler.

 

 

 

Editör: TE Bilişim