Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;


Tur otobüsü öğrenci servisine çarptı:1 ölü, 49 yaralı
Muğla’nın Menteşe ilçesinde şoförünün kalp krizi geçirdiği öğrenilen otobüs, öğrenci servisine çarptı. Feci kazada otobüsün şoförü hayatını kaybederken, aralarında Ukraynalı turist ve öğrencilerin bulunduğu 49 kişi yaralandı.

....

Otomobile tutunan 7 patenli gencin tehlikeli yolculuğu kamerada
İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bir otomobile tutunarak tehlikeli şekilde yolculuk yapan patenli 7 genç yürekleri ağza getirdi. Trafiğe aldırış etmeden caddede ilerleyen gençlerin o anları cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
......


Çorum’da pitbull dehşeti
Çorum’da sokakta kaykay süren 8 yaşındaki bir çocuk, sahipli olduğu öne sürülen bir pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.
.........


Erzurum’un yaban hayatını ormana kurduğu fotokapanla görüntüledi
Erzurum’da bir vatandaş, ormana yerleştirdiği fotokapanla kentin yaban hayatını görüntüledi. Kartal, karga, serçe, fare, domuz, kurt ve ayı gibi yabani hayvanların yansıdığı görüntüler belgeselleri aratmadı.

....
Dünyanın gözü Türk ’SİHA’larında
Gökyüzünde süzülen güçlerimiz, terör örgütlerinin ise korkuşu rüyası. Milli imkanlarla geliştirilen silahlı insansız hava araçlarmıza dünya çapında ilgi giderek artıyor......

İsrail askerleri yaraladıkları Filistinliye sağlık personelinin müdahalesini engelledi
İsrail askerleri, Batı Şeria’nın Beytüllahim kentinde silahla yaraladıkları Filistinliye sağlık personelinin müdahale etmesini engelledi.
(İHA)

Editör: TE Bilişim