Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"EURO 2024 için adil bir değerlendirme bekliyoruz"

İstanbul - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Türkiye EURO 2024 için koşulları yerine getirdi. Adil bir değerlendirme bekliyoruz" dedi.

2 askeri şehit eden hainler Afrin’de yakalandı

Hatay - Zeytin Dalı Harekatında 2 askeri şehit eden hainler Afrin’de başarılı bir operasyonla yakalandı ve Türkiye’ye getirildi. Alçaklar, Hatay’da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

...

FETÖ’nün TSK yapılanmasına operasyon

İstanbul - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’nün TSK yapılanmasına ilişkin soruşturmada 36’sı muvazzaf asker 71 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Sınıra yerleştiriliyorlar: Her biri ise 4.5 ton ağırlığında

Hatay - Suriye sınırına konulan dev beton duvarların her biri 4.5 tın ağırlığında.

İstanbul’da metrobüs kazası: 6 yaralı

İstanbul Okmeydanı’nda bir metrobüs, önünde seyreden bir başka metrobüse çarptı. Kazada 6 yolcu hafif şekilde yaralandı.

...

Samsun’da 2 kişinin öldüğü kaza kamerada

Samsun - Samsun’da halk otobüsünün motosiklete çarpması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüsü otaya çıktı.

Alevler geceyi gündüze çevirdi

Muğla - Bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi adeta gündüze çevirdi. 10 metreye kadar ulaşan alevler yerleşim yerlerine metrelerce yaklaştı. Yaklaşık 2 saat süren yangın sonucunda 30 hektarlık alan küle döndü.

Tırın alt geçide düşme anı kamerada

Konya - Konya’da kontrolden çıkan demir profil yüklü tırın alt geçide düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Tırın alt geçide düşme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Göçerlerin dönüş yolculuğu başladı

Kars - Kars’ın Akyaka ilçesinde yaz mevsimini yaylalarda geçiren göçerlerin zorlu geri dönüş yolculuğuna başladı.

Sahaf Festivali başladı

İstanbul - Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Beyoğlu Sahaf Festivali’nde asırlık kitapların yanı sıra, tarihe tanıklık eden dergiler, eskiye ait yazılar, eski fotoğraflar, nadide levhalar, mektuplar ve kartpostallar da stantlardaki yerini aldı.

(İHA)

Editör: TE Bilişim