İçişleri Bakanlığı: "Eren-10 Operasyonu’nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6’ya yükseldi"

İçişleri Bakanlığı, Eren-10 Operasyonu’nda Şırnak-Bestler Dereler Domuz Dağı bölgesinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 6’ya yükseldiğini açıkladı.

.....

Galerideki kanlı saldırı kamerada

Mersin’in Anamur ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı galerideki silahlı saldırının arkasından suç örgütü çıktı.

.....

Kaza sonrası silahlar patladı, tekmeler havada uçuştu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazası sonrasında sürücüler arasında kavga çıktı.

......

Şırnak anneleri HDP’den çocuklarını istiyor

Çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan Şırnak annelerinin HDP il binası önündeki eylemi 30’uncu haftasına girdi.

.....

Dev gemi su altında parçalanıyor

Zeytinburnu sahilinde karaya oturan ve söküm işlemleri yapılan "STREAMLINE" isimli kargo gemisi su altında parçalanıyor. Dalgıçların dev gemiyi keserek parçalamaları su altı dronu ile görüntülendi.

....

Taksim Camii Ramazan’a hazırlanıyor

Taksim Camii’nin iç kısımdaki boya işlemlerinin tamamlanması ve halılarının serilmesinin ardından Ramazın’ın son cuması ibadete açılması planlanıyor.

...

İstanbul’da “esnafın kabusu” Cezayirli telefon hırsızı yakalandı

Şişli’de girdiği kuaför, telefoncu ve tasarım merkezlerinden kaşla göz arasında cep telefonu çalarak esnafın kabusu olan 37 yaşındaki Cezayirli hırsız, Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından saatlerce izlenen görüntülerden kaldığı adreste kıskıvrak yakalandı.

....

Bursa’da jip sürücüsünün uyuyan köpeği ezdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı

....

Ekvador’da Dev kertenkele girdiği markette paniğe neden olduTayland’ın başkenti Bangkok’ta bir markete giren dev kertenkele, girdiği markette korku ve paniğe neden oldu.

....

-İHA-

Editör: TE Bilişim